Розсувні міжкімнатні двері - Розповімо про основні правила вибору

Помощь/добавить

knopka_add1
knopka_add2
knopka_add3
продажа картин

Регистрация/Вход


Быстро и удобно!

Gogle Translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Гостей онлайн

Сейчас 1187 гостей и 2 пользователей онлайн
Главная Сообщения художников Дом Розсувні міжкімнатні двері - Розповімо про основні правила вибору
 
 
 

Розсувні міжкімнатні двері - Розповімо про основні правила вибору

Юрий Мун Автор:
Юрий Мун


Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Информация художников - Дом
28.08.2019 14:46

міжкімнатні двері

Дбаючи про затишок удома, варто не пропускати мимо уваги жодних дрібниць. До прикладу, грамотний та функціональний дизайн інтер’єру неможливий без правильно вибраних міжкімнатних дверей. Для тих господарів, які втомилися від стандартних і дещо банальних рішень, оптимальним варіантом стануть розсувні міжкімнатні двері. Вони виготовляються з різних матеріалів: міцного скла (матового чи глянцевого), дерева твердих порід, шпону, МДФ. Стильний дизайн конструкції допомагає прикрасити обстановку, надати їй сучасних рис.

Встановлюють розсувні двері в абсолютно різних приміщеннях. Сюди відносимо:

  • Вітальню (класичну або суміщену з їдальнею, кухнею). В інтер’єрі вітальні, розсувні двері натякають на функціональність, практичний підхід господарів до оздоблення. Головне – обрати «правильний» колір.

  • Спальню в мінімалістичному стилі чи стилі хай-тек. Розсувні двері для спальні допомагають створити легку та гармонійну атмосферу. Найкращим чином тут підійдуть конструкції світлих відтінків, без великої кількості декору.

  • Вихід на балкон, лоджію чи веранду. Щоб візуально розширити простір та надати йому легкості, рекомендуємо обирати розсувні двері, виготовлені з прозорого скла. Це виглядає по-справжньому ефектно.

 

Також розсувні двері чудово виглядають в офісах, ресторанах, громадських закладах різного призначення.

Порада: дізнатися точну вартість конкретної моделі розсувних дверей можна на сайті компанії, яка займається їх продажем. У Львові, це – «Центр Дверей». В каталозі інтернет-магазину представлений величезний вибір конструкцій, які підійдуть для будь-якого інтер’єру. Ціни та знижки вас приємно здивують.

Поради щодо вибору вхідних дверей

Рекомендуємо надавати перевагу конструкціям з міцних матеріалів. До прикладу, з натурального дерева. Такі розсувні двері прослужать надзвичайно довго, не турбуючи вас поломками. Окрему увагу слід приділити обробці поверхні. Вона не повинна мати жодних дефектів: сколів, тріщин, подряпин та іншого. Усе це несе суттєву шкоду дизайнові дверей.

Механізм розсувної конструкції має бути міцним, а також працювати злагоджено. А установку дверей варто довіряти лише спеціалістам, адже монтувати розсувні двері – значно складніше, ніж класичні.

І наостанок, не забувайте про вибір правильного дизайну міжкімнатних розсувних дверей. Конструкція повинна підкреслювати інтер’єр, ставати гармонійною його частиною. Бажаємо успіху у виборі!

↓↓ Ниже смотрите на тематическое сходство (Похожие материалы) ↓↓
 
Понравилось? Можно легко и быстро поделиться материалом с друзьями в полюбившихся сервисах:

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

 

Дизайн интерьера

Декорирование интерьера

Современные художники: жанры, стили, направления

Контакты администратора

 

E-mail: pavelin@mail.ru

Внимание

В арт-сообществе состоит более 1400 авторов. Если публикуемые пользователями портала изображения, статьи нарушают чьи-либо авторские права, законодательные нормы, пожалуйста сообщите администрации сайта. Собственные произведения художники размещают на личной странице профиля пользователя (отображаются в виде мини-эскизов). Картины известных мастеров, публикуемые исключительно с ознакомительно-просветительской целью, размещаются в отдельной статье, посвященной творчеству мэтра.

 

 

Картины современных художников